Τελική Προεκλογική Εκδήλωση

Με το μήνυμα «Μαζί για την Άλλη Κύπρο που Μας Αξίζει» να κυριαρχεί στην κατάμεστη αίθουσα Cine Studio, του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 1ης Φεβρουαρίου, η Κεντρική και Τελική Συγκέντρωση του Υποψήφιου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Χριστοφίδη.

Ήταν ένα τελευταίο ραντεβού, ο τερματισμός μιας δύσκολης αλλά και συνάμα αποδοτικής περιόδου, όπου ο Υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, το Νέο Κύμα, το επιτελείο του και φίλοι της υποψηφιότητάς του εργάστηκαν με ζήλο και μετέφεραν σε θεσμούς, σύνολα, πολίτες και σε ολόκληρη τη χώρα το όραμα και τις ιδέες τους για την «Άλλη Κύπρο» που οραματίζονται.

«Η εκλογική μάχη ήταν για εμένα, και ευρύτερα για το Νέο Κύμα, μια φανταστική εμπειρία, μας έδωσε την ευκαιρία να μάθουμε από τον κόσμο και να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον του για νέες ιδέες και καινούργια οράματα. Αυτή η μάχη μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε ακόμη καλύτερα τον τόπο μας και την κάθε γωνιά του, να δεθούμε με τους ανθρώπους του ακόμη περισσότερο, και τέλος να νιώσουμε ακόμη περισσότερο το πόσο μας λείπει η κατεχόμενη γη μας», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Χριστοφίδης στο χαιρετισμό του.

Ο Υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, έστειλε στους πολίτες της Κύπρου το μήνυμα πως χαμένη μάχη, είναι μόνο αυτή που δεν δίνεται, σημειώνοντας πως: «Δεν υπάρχει χαμένη ψήφος στη δημοκρατία. Κάθε ψήφος εκφράζει την προσωπική μας αντίληψη και ευθύνη για την κοινή μας πορεία. Η μόνη χαμένη ψήφος είναι αυτή που δεν πέφτει στην κάλπη. Στο τέλος της ημέρας, χαμένη είναι η ψήφος που δίνεται σε αυτούς που μας οδηγούν σε χαμένες πενταετίες, σε χαμένες ευκαιρίες, σε χαμένες γενιές και, τέλος, σε χαμένες πατρίδες».

Την ίδια στιγμή, ο Κωνσταντίνος Χριστοφίδης έδωσε το σύνθημα της νίκης, καλώντας τους πολίτες να αποδείξουν με τη ψήφο τους, ότι πιστεύουν σε ένα καλύτερο αύριο, όπου πρωταγωνιστές θα είναι οι δημοκρατικοί πολίτες. «Η Άλλη Κύπρος θα έρθει όταν πολλοί θα το θέλουν πολύ. Η Άλλη Κύπρος είναι εφικτή αρκεί να το πιστέψουμε. Θα είμαστε η μεγάλη έκπληξη των εκλογών! Είμαστε, το μεγάλο Κύμα»!

Καταληκτικά ο Κωνσταντίνος Χριστοφίδης αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα των εκλογών, τονίζοντας τη φιλοδοξία του το «Νέο Κύμα» να καταστεί ένα μεταρρυθμιστικό κίνημα, το οποίο θα συμβάλει καθοριστικά στην πολιτική αναγέννηση του τόπου.

Περισσότερες πληροφορίες για το προεκλογικό πρόγραμμα του υποψήφιου ΠτΔ Κωνσταντίνου Χριστοφίδη στην ιστοσελίδα  www.christofides2023.com.

X