Κωνσταντίνος Χριστοφίδης: Η Ευρυδίκη τραγούδησε για την Άλλη Κύπρο!

Μία ανεπανάληπτη βραδιά διασκέδασης χάρισε στο επιτελείο και στους υποστηρικτές του υποψήφιου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Χριστοφίδη, η γνωστή Κύπρια τραγουδίστρια Ευρυδίκη την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2022 στο Pavilion Hall στη Λευκωσία.

Η Ευρυδίκη ως θερμή υποστηρίκτρια του Κωνσταντίνου Χριστοφίδη και του οράματός του για μία Άλλη Κύπρο, η οποία είναι δικαιότερη, αξιοκρατική και καλύτερη, διασκέδασε το κοινό που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του Pavilion Hall.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, αφότου ευχαρίστησε την Ευρυδίκη για τη σημαντική συμβολή της στην υποψηφιότητά του σημείωσε πως: «Η αποψινή βραδιά είναι το δικό μας συναπάντημα, πριν την τελική ευθεία για τις Προεδρικές εκλογές. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την παρουσία σας εδώ. Βλέπω πως στην Άλλη Κύπρο που οραματιζόμαστε, νέοι και μεγαλύτεροι μπορούν να συνυπάρξουν μαζί φτάνει να έχουν το ίδιο πάθος για μία καλύτερη κοινωνία, σύγχρονη και χωρίς διακρίσεις».

Τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση της προεκλογικής εκστρατείας του Κωνσταντίνου Χριστοφίδη.

Περισσότερες πληροφορίες για το προεκλογικό πρόγραμμα του υποψήφιου ΠτΔ Κωνσταντίνου Χριστοφίδη στην ιστοσελίδα  www.christofides2023.com.

New Wave News

Ενημερωθείτε πρώτοι για τις εξελίξεις και την πορεία του κινήματος!

* Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε την επεξεργασία του για σκοπούς ενημέρωσής σας σχετικά με τα νέα του Κινήματος. Μπορείτε να αφαιρέσετε τα στοιχεία σας ανα πάσα στιγμή. Τα στοιχεία σας τυγχάνουν χειρισμού στη βάση της Πολιτικής Διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων του Κινήματος.

Νέο Κύμα - Volt Cyprus
X