Επίσκεψη στο Κέντρο Αριστείας CYENS ο υποψήφιος ΠτΔ Κωνσταντίνος Χριστοφίδης

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου Αριστείας CYENS ξεναγήθηκε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, την Τρίτη 06 Δεκεμβρίου 2022.

Μαζί με το εκλογικό του επιτελείο ο κ. Χριστοφίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους μελετητές / ερευνητές επιστήμονες και να γνωρίσει από κοντά το αξιοπρόσεκτο έργο που επιτελεί το CYENS. Την ίδια στιγμή, ενημερώθηκε για την Έξυπνη Πόλη που δημιουργεί ο Δήμος Λευκωσίας στο σύγχρονο Κέντρο Διαχείρισης και Ελέγχου Έξυπνης Πόλης, (Nicosia Smart City), αλλά και για το Space Integration Laboratory του Κυπριακού Οργανισμού Εξερεύνησης Διαστήματος (CSEO).

Με αφορμή την επίσκεψή του στο Κέντρο Αριστείας CYENS, ο υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Χριστοφίδης παρουσίασε το σχέδιό του για την «Άλλη Κύπρο», όπου η σύγχρονη τεχνολογία και η πράσινη ανάπτυξη θα έχουν καθοριστική συμβολή στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, αλλά και των επιχειρηματικών εργασιών.

Η παρουσία του κ. Χριστοφίδη στο CYENS αποτελεί έμπρακτη απόδειξη, πως στην επόμενη μέρα που οραματίζεται, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν οι επιστήμονες και οι ακαδημαϊκοί της χώρας μας.

X