Συνάντηση αντιπροσωπείας του «Νέο Κύμα – Η Άλλη Κύπρος» με τον Δήμαρχο Αμμοχώστου

Αντιπροσωπεία μελών του «Νέο Κύμα – Η Άλλη Κύπρος» (Αμμοχώστου) είχε πρόσφατα μία ειλικρινή και παραγωγική συνάντηση με τον Δήμαρχο της κατεχόμενης πόλης της Αμμοχώστου. Συζητήθηκαν οι τελευταίες πολύ ανησυχητικές εξελίξεις και αποφασίστηκε να γίνονται συναντήσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα για ανταλλαγή απόψεων και για την επεξεργασία μιας πρότασης που να βοηθά στην ανατροπή των νέων απαράδεκτων τετελεσμένων, που θέλει να δημιουργήσει η Άγκυρα.

«Η νέα τουρκική πρόκληση στην Κύπρο με το «άνοιγμα» ενός ακόμη τμήματος της Αμμοχώστου μάς θλίβει και μας ανησυχεί υπερβολικά. Δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις της Τουρκίας και των εγκάθετών της στην Κύπρο χωρίς δυστυχώς καμία ουσιαστική αντίσταση από πουθενά. Οι ελπίδες εναποτίθενται στον ΟΗΕ: να κρατήσει το Κυπριακό Ζήτημα μέσα στους όρους εντολής του Συμβουλίου Ασφάλειας», δήλωσε η αντιπροσωπεία του κινήματός μας.

Η επιστημονική ομάδα του «Νέο Κύμα – Η Άλλη Κύπρος» για το Κυπριακό Ζήτημα επεξεργάζεται ολοκληρωμένη πρόταση για την Αμμόχωστο, την οποία θα καταθέσει σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Αμμοχώστου για τη στενή και εποικοδομητική συνεργασία.

X