New Wave News – Μάρτιος 2022

Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη λαβωμένη από τον πόλεμο Ουκρανία, στις εκατοντάδες ζωές που χάθηκαν, σε όλους όσοι αναγκάστηκαν να προσφυγοποιηθούν, σε όλους όσοι ζουν καθημερινά με τον φόβο και την ανασφάλεια.

Η Κύπρος γνωρίζει πολύ καλά τι πάει να πει πόλεμος, απώλεια, προσφυγιά, αγωνία για το αύριο. Γι’ αυτό μπορούμε να αντιληφθούμε πλήρως τι βιώνει ο Ουκρανικός λαός. Έχουμε έναν παραπάνω λόγο να τον στηρίξουμε, καθώς μοιραζόμαστε τον ίδιο πόνο και την ίδια αγωνία. Ο πόλεμος πρέπει να σταματήσει αμέσως, η ζωή πρέπει να διαφυλαχθεί και τα ανθρώπινα δικαιώματα πρέπει να γίνουν σεβαστά.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Γνωρίστε διαδικτυακά τα κινήματα Νέο Κύμα || Volt Cyprus – Η Άλλη Κύπρος και Volt Greece
Σας προσκαλούμε την👉 Τετάρτη 16 Μαρτίου στις 19.00 σε διαδικτυακή παρουσίαση γνωριμίας με τα κινήματα «Νέο Κύμα || Volt Cyprus – Η Άλλη Κύπρος» και Volt Greece.

✅Συνδεθείτε για να ενημερωθείτε και να συμπορευτείτε μαζί μας, ώστε να φέρουμε όλοι μαζί την αναγέννηση και την αειφορία στην Κύπρο και στην Ελλάδα.

Παρουσιαστές της συζήτησης θα είναι η Αλέξια Αλεξανδράκη από το «Νέο Κύμα || Volt Cyprus – Η Άλλη Κύπρος» και ο Νίκος Τατάρης από το Volt Greece.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η Ροδούλα Δημητριάδου

Στο τέλος των παρουσιάσεων οι ομιλητές θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σας, τις οποίες μπορείτε να υποβάλετε από τώρα στο ➡️info@neokyma.org.cy

Για να παρακολουθήσετε τη συζήτηση, κάντε εγγραφή➡️εδώ

Η συζήτηση θα μεταδίδεται ζωντανά και από τις σελίδες του «Νέο Κύμα || Volt Cyprus – Η Άλλη Κύπρος» και του Volt Greece.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Προεδρικές Εκλογές
Το 77μελές Συμβούλιο του κινήματός μας, στην τελευταία συνεδρίασή του που έγινε στις 16 Φεβρουαρίου 2022, αποφάσισε να εισηγηθεί στο Καταστατικό Συνέδριο του κινήματος την αυτόνομη κάθοδό μας στις προεδρικές εκλογές του 2023.

Η θέση του 77μελούς Συμβουλίου ήταν ότι υποψήφιος για τις προεδρικές του ’23 θα πρέπει να είναι ο επικεφαλής του κινήματος Κωνσταντίνος Χριστοφίδης. Όλα αυτά, μαζί με το προεκλογικό μανιφέστο/πρόγραμμα θα οριστικοποιηθούν και θα εγκριθούν στο συνέδριο του κινήματος, που προγραμματίζεται για τον ερχόμενο Μάιο.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Εγγραφή / Ανανέωση συνδρομής
Σας καλούμε να ανανεώσετε τη συνδρομή σας στο κίνημα για το 2022, εάν δεν το έχετε ήδη πράξει. Επίσης, εάν γνωρίζετε άτομα που ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο κίνημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Με την ανανέωση της συνδρομής σας στο «Νέο Κύμα || Volt Cyprus – Η Άλλη Κύπρος» γίνεστε αυτόματα μέλη και στο πανευρωπαϊκό κίνημα Volt Europa.

Το κίνημά μας θα διοργανώσει το πρώτο Καταστατικό του Συνέδριο στα τέλη Μαΐου 2022, όπου θα πάρει σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξη και το μέλλον του αναφορικά με τα παρακάτω ουσιαστικά θέματα:

  • Προεδρικές Εκλογές 2023: το κίνημά μας σκοπεύει να έχει ουσιαστικό ρόλο και λόγο στις προεδρικές εκλογές. Στο Καταστατικό Συνέδριο τα μέλη θα αποφασίσουν με την ψήφο τους για τον τρόπο συμμετοχής
  • Επιβεβαίωση με ψηφοφορία για τη συγχώνευση με το πανευρωπαϊκό κίνημα Volt Europa
  • Συμμετοχή του «Νέο Κύμα || Volt Cyprus» στις Ευρωεκλογές 2024 

Εάν επιθυμείτε να λάβετε μέρος στο Καταστατικό Συνέδριο και να αποφασίσετε με την ψήφο σας για το μέλλον του κινήματος, παρακαλούμε εγγραφείτε ή ανανεώστε την εγγραφή σας στο «Νέο Κύμα || Volt Cyprus – Η Άλλη Κύπρος» μέχρι το τέλος του Απρίλη 2022 με έναν από τους εξής τρόπους. Η ετήσια συνδρομή έχει οριστεί στα 20 ευρώ.

Πληρωμές μέσω PayPal / Debit & Credit Card

Πληροφορίες Λογαριασμού (μέσω τράπεζας):
Beneficiary name: NEO KYMA – H ALLH KYPROS
IBAN: CY93 0020 0195 0000 3570 3148 4176 (έντυπη μορφή)
ΙΒΑΝ: CY93002001950000357031484176 (ηλεκτρονική μορφή)
Bank name: Bank of Cyprus
SWIFT: BCYPCY2N

Οι συνδρομές σας αποτελούν για εμάς τη μόνη πηγή εσόδων για την πραγματοποίηση των στόχων μας.

Μετά την ανανέωση της συνδρομής, παρακαλούμε να στείλετε την απόδειξη στο: info@neokyma.org.cy

Εάν επιθυμείτε να διευθετήσετε τη συνδρομή σας με κάποιον άλλον τρόπο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

New Wave News

Ενημερωθείτε πρώτοι για τις εξελίξεις και την πορεία του κινήματος!

* Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε την επεξεργασία του για σκοπούς ενημέρωσής σας σχετικά με τα νέα του Κινήματος. Μπορείτε να αφαιρέσετε τα στοιχεία σας ανα πάσα στιγμή. Τα στοιχεία σας τυγχάνουν χειρισμού στη βάση της Πολιτικής Διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων του Κινήματος.

Νέο Κύμα - Volt Cyprus
X