Νέο Κύμα

New Wave News – Ιανουάριος 2022

Μια νέα χρονιά ξεκίνησε με πολλές προσδοκίες για ένα καλύτερο αύριο. Ευχόμαστε το 2022 να είναι η χρονιά των πραγματικών αλλαγών τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Τα θέματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας και χρειάζονται επίλυση είναι πολλά και σημαντικά, ωστόσο όταν υπάρχει όραμα, στρατηγική και κυρίως πολιτική θέληση μπορούν να επιλυθούν.
 
Η «Άλλη Κύπρος»
Ξεκινάμε τη νέα χρονιά με πολλή όρεξη, για να υλοποιήσουμε τον στόχο μας για την «Άλλη Κύπρο». Μια εκσυγχρονιστική, πράσινη, αειφόρα, δίκαιη Κύπρο, που προσφέρει ποιοτικές θέσεις εργασίας, όπου οι πολίτες της ζουν σε ένα σύγχρονο, αειφόρο κράτος πρόνοιας, ευκαιριών, δημιουργικότητας και πολιτιστικής αναστήλωσης.

Καταστατικό Συνέδριο – Μάρτιος 2022
Το Καταστατικό Συνέδριό μας προγραμματίζεται για τον Μάρτιο 2022, αν όλα εξελιχθούν καλά με την πανδημία, καθώς επιθυμούμε να έχουμε τη φυσική παρουσία τόσο των μελών μας όσο και των συνεργατών μας από το Volt Europa.

Στο συνέδριό μας θα πάρουμε από κοινού σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξη και το μέλλον του κινήματός μας αναφορικά με τα πιο κάτω σημαντικά θέματα:

  • Προεδρικές Εκλογές 2023: το κίνημά μας σκοπεύει να έχει ουσιαστικό ρόλο και λόγο στις προεδρικές εκλογές. Στο Καταστατικό Συνέδριο τα μέλη θα αποφασίσουν με την ψήφο τους τον τρόπο συμμετοχής
  • Ψηφοφορία για συγχώνευση με το πανευρωπαϊκό κίνημα Volt Europa (Άνοιξη 2023)
  • Συμμετοχή του «Νέο Κύμα || Volt Cyprus» στις Ευρωεκλογές 2024.

Εάν επιθυμείτε να λάβετε μέρος στο Καταστατικό Συνέδριο και να αποφασίσετε με την ψήφο σας για το μέλλον του κινήματος, παρακαλούμε να εγγραφείτε επίσημα ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας στο «Νέο Κύμα – Η Άλλη Κύπρος» μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2022 με έναν από τους πιο κάτω τρόπους: 

•    Πληρωμή μέσω PayPal

•    Πληρωμή μέσω Debit & Credit Card

•    Πληροφορίεςλογαριασμού (μέσω τράπεζας):
Beneficiary name: NEO KYMA – H ALLH KYPROS
IBAN: CY93 0020 0195 0000 3570 3148 4176 (έντυπη μορφή)
ΙΒΑΝ: CY93002001950000357031484176 (ηλεκτρονική μορφή)
Bank Name: Bank of Cyprus
SWIFT: BCYPCY2N

Με την εγγραφή ή την ανανέωση της εγγραφής σας στο «Νέο Κύμα – Η Άλλη Κύπρος» γίνεστε αυτόματα μέλος και στο πανευρωπαϊκό κίνημα Volt Europa

Στρατηγικός σχεδιασμός και προϋπολογισμός
Έχουμε ετοιμάσει έναν ολοκληρωμένο στρατηγικό σχεδιασμό και προϋπολογισμό για να υλοποιηθεί από τον Ιανουάριο 2022 μέχρι και τις προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου του 2023.
Χρειαζόμαστε την ενεργότερη συμβολή και συμμετοχή σας, ώστε να καλύψουμε τις παρακάτω ανάγκες του κινήματός μας και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.

Μέσα στα άμεσα σχέδιά μας είναι:
·       η ενεργοποίηση ατόμων για να στελεχώσουν τις επαρχιακές ομάδες, ώστε να έχουμε μεγαλύτερη και πιο δυναμική παρουσία σε ολόκληρη την Κύπρο
·       η λειτουργία γραφείων στις μεγαλύτερες πόλεις και κοινότητες, ώστε να γνωρίσουν οι πολίτες καλύτερα το κίνημα και τους ανθρώπους του
·       η δυναμική προβολή του κινήματος και των θέσεών μας στα ΜΜΕ
·       η απασχόληση ατόμων για τις ανάγκες των προεδρικών εκλογών, όπου θέλουμε να έχουμε ουσιαστικό ρόλο και λόγο.

Ευελπιστούμε στη θετική ανταπόκρισή σας στο πολύ σημαντικό για το κίνημά μας κάλεσμα για υποστήριξη και κινητοποίηση. 

Όσοι ενδιαφέρεστε να είστε ενεργοί σ’ αυτή την πολύ σημαντική προσπάθεια, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στο info@neokyma.org.cy

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, Σχόλια και Συμμετοχή
Μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για τις ενέργειες και δραστηριότητες του κινήματός μας από την ιστοσελίδα μας και από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής μας.
Σας παροτρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά, κάνοντας like, share και γράφοντας τα σχόλιά σας.

Είναι για εμάς εξαιρετικά σημαντικό να λαμβάνουμε τις προτάσεις, τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας, καθώς επιθυμούμε να έχουμε συχνότερη και ενεργότερη επαφή μαζί σας.

Η «Άλλη Κύπρος» είναι εφικτή, εάν πορευτούμε όλοι μαζί, εάν συνεργαστούμε και τη διεκδικήσουμε!

X