Εβδομάδα Αιμοδοσίας: 450ml μπορούν να σώσουν μέχρι και 3 ζωές

Αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος μας και όλη η ανθρωπότητα, το προσωπικό του Κέντρου Αίματος, απευθύνει θερμή έκκληση σε τακτικούς και νέους αιμοδότες, να επιδείξουν κοινωνική αλληλεγγύη και αλτρουισμό.

Το Νέο Κύμα – Η Άλλη Κύπρος, θέλοντας να στηρίξει έμπρακτα το Κέντρο Αίματος και να συμβάλλει στη τεράστια προσπάθεια συλλογής αίματος για τις ανάγκες μιας μεγάλης μερίδας πολιτών, διοργανώνει εβδομάδα αιμοδοσίας, από τη Δευτέρα 30 Μαρτίου, μέχρι και το Σάββατο 4 Απριλίου 2020 και καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος, να συμβάλουν στην προσπάθεια του Κέντρου Αίματος, επιδεικνύοντας τα αλτρουιστικά τους συναισθήματα και την κοινωνική τους αλληλεγγύη.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος να τηρήσουν, όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, συμπληρώνοντας το σχετικό έντυπο ή στέλνοντας μήνυμα στον αριθμό 8998 με την επιλογή 1 και να βοηθήσουν τους συμπολίτες μας που χρειάζονται αίμα.

Το προσωπικό του Κέντρου Αίματος, με πλήρη συνείδηση της ευθύνης, είναι συσπειρωμένο στην πρώτη γραμμή, προετοιμασμένο να υποδεχτεί τους αιμοδότες, πάντοτε λαμβάνοντας πλήρως όλα τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής, τα οποία ανακοινώθηκαν.

Όσοι επιθυμούν να δώσουν αίμα, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν μαζί μας, με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

Facebook Messenger
Twitter Message
Email
99611867

Περισσότερες πληροφορίες για το θεσμό της αιμοδοσίας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Κέντρου Αίματος.

X