Ένα σύστημα διαπλοκής που καταστρέφει τη χώρα

Έχει πλάκα το κομματικό μας σύστημα. Έχουν πλάκα τα παιδιά του κομματικού σωλήνα.

Οι χθεσινοί κυβερνώντες κατηγορούν τους σημερινούς για διαφθορά. Όπως ακριβώς οι σημερινοί κυβερνώντες κατηγορούσαν τους χθεσινούς κυβερνώντες. Όπως και οι αυριανοί κυβερνώντες θα κατηγορούν βέβαια τους σημερινούς κυβερνώντες! Ένας φαύλος κύκλος μέσα στον οποίο η σημερινή κοινωνία αναγκάζετε να επιβιώσει.

Μας προβληματίζει το γεγονός ότι ο λαός έχει γυρίσει την πλάτη του στο πολιτικό γίγνεσθαι, έχουμε αναρωτηθεί όμως γιατί συμβαίνει αυτό; Μπορεί να μας ταλανίζει η οικονομική κρίση, μπορεί να ξέρουμε ότι οι πιθανότητες για ένα μέλλον λαμπρότερο λιγοστεύουν, αλλά η κοινωνία είναι περισσότερο εκνευρισμένη από την διαπλοκή.

Ο κόσμος έχει κουραστεί να βλέπει ανθρώπους απαίδευτους, όχι μόνο σε επίπεδο γνώσεων αλλά κυρίως σε αξιακό και ηθικό επίπεδο, να εξασφαλίζουν σημαντικές θέσεις με πολλά προνόμια επειδή το κομματικό μας σύστημα τους «έβαλε» να βρίσκονται εκεί. Το σύστημα εδώ και χρόνια μας ωθεί στην εύκολη λύση, στην «ωραία» λύση του βολέματος. Μια λύση που δεν προϋποθέτει μόχθο και κόπο. Αυτό συνεπάγει την διόγκωση του προβλήματός και την συνέχιση της κατηφόρας που έχουμε τραβήξει.

Αν δεν μετρήσουμε το μέγεθος της καταστροφής και συνειδητοποιήσουμε ότι βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού με το μπάχαλο του παλαιοκομματισμού, τότε είμαστε άξιοι να αντιμετωπίσουμε όχι μόνο τα λάθη των προγενέστερων μας αλλά και τα δικά μας… Και τότε δεν θα μπορούμε να αντιδράσουμε.

“Αν πρέπει να επιλέξετε μεταξύ της χώρας σας και του κόμματός σας. Επιλέγεις τη χώρα σου. Αυτό ισχύει για όλες τις περιστάσεις.” John Major.

New Wave News

Ενημερωθείτε πρώτοι για τις εξελίξεις και την πορεία του κινήματος!

* Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε την επεξεργασία του για σκοπούς ενημέρωσής σας σχετικά με τα νέα του Κινήματος. Μπορείτε να αφαιρέσετε τα στοιχεία σας ανα πάσα στιγμή. Τα στοιχεία σας τυγχάνουν χειρισμού στη βάση της Πολιτικής Διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων του Κινήματος.

Νέο Κύμα - Volt Cyprus
X