Νέο Κύμα

Αυτή είναι η Άλλη Κύπρος, αυτήν ονειρευόμαστε

Πατριωτισμός είναι να παλεύεις για μια Κύπρο ισχυρή, να σέβεσαι τα ταμεία του κράτους και να φροντίζεις για τη διεύρυνση του δημόσιου πλούτου.

Πατριωτισμός σήμερα είναι να στηρίξουμε την οικονομία μας, να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας για τα νέα παιδιά, θέσεις ποιοτικές και όχι των 700 ευρώ. Να φέρουμε πίσω τους νέους που έφυγαν. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας. Ο δημόσιος πλούτος να γίνει εφαλτήριο ανάπτυξης και όχι απλά να επιστρέψει στις τσέπες μας για μια πρόσκαιρη και αμφίβολη «ευμάρεια». Γιατί η πραγματική ευμάρεια και ευημερία θα είναι αποτέλεσμα μιας μεγάλης προσπάθειας που θα δημιουργήσει προοπτικές για σημαντικές και ποιοτικές επενδύσεις και όχι της λογικής τα θέλω «όλα και τώρα».

Τα κόμματα σωπαίνουν βέβαια, σκέφτονται και μετράνε ψήφους… δεν θέλουν να χάσουν. Θα χάσει όμως η Κύπρος. Γιατί απλά συμβάλλουν στην υπονόμευση της νέας γενιάς. Των παιδιών μας. Τα χρήματα που εξοικονομήθηκαν θα πρέπει να επενδυθούν στην παιδεία, στην έρευνα, στην επιχειρηματικότητα, στην καινοτομία, στην υγεία και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Ούτε δίκαιο, ούτε σωστό! Να το σκεφτούμε και πάλι όλοι.

Σε αυτή τη βάση κινείται το «Νέο Κύμα – Η Άλλη Κύπρος».

Αυτή είναι η Άλλη Κύπρος που ονειρευόμαστε.

X