Ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Χριστοφίδη, υποψήφιου Προέδρου της Κ.Δ., αναφορικά με τη συζήτηση για τον καθορισμό των debates

Αναφορικά με τη χθεσινοβραδινή συζήτηση (29 Ιουνίου 2022) υποψηφίων για την Προεδρία της Δημοκρατίας για τη διοργάνωση debates, δηλώνουμε πως μας βρίσκει σύμφωνους η πρακτική αυτή, αν και δεν έγινε εφικτό, για λόγους ανωτέρας βίας, να παρευρεθούμε. Θα υποστηρίξουμε όμως κάθε προσπάθεια να παρουσιαστούν με ειλικρίνεια και σαφήνεια οι θέσεις όλων των υποψηφίων.

«Τέτοιες συζητήσεις θα δώσουν την ευκαιρία στους Κύπριους πολίτες να ακούσουν τους υποψηφίους για την Προεδρία της Δημοκρατίας να εκθέτουν και να υπερασπίζονται δημόσια τις θέσεις τους ενώπιον αλλήλων σε όλα τα σημαντικά θέματα που τους απασχολούν», όπως αναφέρεται στην κοινή ανακοίνωση.

Θα δώσουμε το παρών σε κάθε ευκαιρία για την ανάπτυξη των θέσεών μας και των προτάσεών μας, εφόσον οδηγεί σε μια ουσιαστική συζήτηση και ανάλυση θέσεων του κάθε υποψηφίου. Εξάλλου η ανακοίνωσή μας στις 28 Ιουνίου 2022 με τίτλο «Δημοκρατία είναι η δίκαιη προβολή» ήταν προς την ίδια κατεύθυνση.

X